Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen met dementie baat hebben bij de aanwezigheid van een aquarium. Het leidt tot minder onrust, een betere bloeddruk en beter eetgedrag. Daarnaast is een aquarium altijd een mooi en rustgevend element in een woonkamer. of deze nu privé is of voor algemeen gebruik.

Een aquarium vraagt echter om veel onderhoud. Dit alles vraagt veel tijd en aandacht en brengt hoge kosten met zich mee.

Admirror Care heeft een digitaal aquarium ontwikkeld: het [email protected]. Geen echt aquarium, maar een getrouwe nabootsing met de voordelen maar zonder de nadelen. Volledig digitaal. Het beeld van een levend aquarium gaat gepaard met het geluid van een pompje. Het geheel roept de sfeer op van een echt aquarium.

Het eerste exemplaar van het [email protected] is donderdag 6 oktober geplaatst bij zorgcentrum Croonenhoff van Envida in Maastricht. In de woonkamer van een van de afdelingen. We zijn vol vertrouwen dat ons [email protected] net zo rustgevend en heilzaam zal zijn als een echt aquarium. En iedereen blijft geboeid kijken….

Interesse? Bel 06 29022027 of mail naar [email protected]

Download hier het productsheet.